Доставка

Доставката е с фиксичана цена 7,50лв. до адрес на територията на България и 4,50лв. до офис на куриер.

Доставката на артикули, предлагани от iParking.bg се извършва до всяка точка на страната без значение от общата сума на поръчката или избрания вид на плащане. Всички поръчки, постъпили до 14:00часа се обработват на същия ден и биват доставени на следващия работен ден. След постъпване на поръчка, наш оператор ще се свърже с вас на посоченият от вас телефон, за да потвърди адреса за доставка, поръчаните продукти и количества. Поръчки, постъпили след края на работното време, или по време на официални празници, се обработват на следващия работен ден. Поръчките за територията на страната се извършват от куриерска фирма Speedy.

 График за изпълнение на поръчки от iParking.bg:

 Понеделник - Поръчки направени до 14:00 и след това потвърдени се получават от клиента във вторник

Вторник - Поръчки направени до 14:00 и след това потвърдени се получават от клиента в сряда

Сряда - Поръчки направени до 14:00 и след това потвърдени се получават от клиента в четвъртък

Четвъртък - Поръчки направени до 14:00 и след това потвърдени се получават от клиента в петък

Петък - Поръчки направени до 14:00 и след това потвърдени се получават от клиента в събота

Събота - направените поръчки в събота се получават от клиента във вторник

Неделя -  направените поръчки в неделя се получават от клиента във вторник

 

Доставка до офис на Speedy - възможна е доставка до офис на куриерска фирма "Speedy". За целта оставете забележка в поръчката и наш оператор ще се свърже с вас, за да уточни доставката. В този случай вие взимате поръчката си в удобно за вас време от посочения офис. Може да разгледате офисите на Speedy тук.

 

Доставка в същия ден - Възможността зависи от часа на постъпване на поръчката и наличността на артикулите. Условията и възможността се уточняват с наш оператор. Доставка в същия ден е възможна само на територията на град Варна.

Възможна е ограничена наличност на някои от продуктите. При такава, наш оператор ще се свърже с вас и ще ви уведоми в какъв срок ще пристигне вашата поръчка.